Flexit filter

Kjøp dine kvalitets filterløsninger til Flexit ventilasjonssystem her. Vi er opptatte av å gi våre kunder gode Flexit filtre samt de beste forutsetningene for et sunt og rent inneklima. 

Vi utvikler og produserer våre filtre etter Flexit spesifikasjoner, samtidig som de oppfyller EU-standarden for filtrering - EN779. Dette er din garanti for at du får et Flexit filter av høy kvalitet som passer perfekt inn i systemet ditt.

Flexit filter

Kjøp dine kvalitets filterløsninger til Flexit ventilasjonssystem. Vi er opptatte av å gi våre kunder de beste forutsetningene for et sunt og rent inneklima. Vi utvikler og produserer etter Flexit spesifikasjoner, samtidig som de oppfyller EU-standarden for filtrering. Dette er din garanti for at du får et filter av høy kvalitet som passer perfekt inn i systemet ditt.

Flexit logo

Finn filteret ditt her

Veien til det riktige filteret 

Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Veien til det riktige filteret 

Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE

single-neutral-actions-question

Hvilket Flexit filter bør jeg velge?

Vi på Filterhuset tilbyr ulike Flexit filterløsninger avhengig av dine behov og ønsker for inneklimaet i boligen din. Det er mulig å få ulike filtertyper til de fleste av Flexit ventilasjonssystemer. 

Du kan alltid montere et Standardfilter i ditt filtersystem. Dette er et grovfilter i filterklasse G4 eller M5 som tar bort synlig støv og smuss fra inneklimaet ditt. 

Om du ønsker at ditt Flexit filter også skal forbedre inneklimaet ditt, så anbefaler vi at du bruker et finfilter i ditt system, for eksempel vårt Flexit Pollenfilter. Dette filteret tar bort de små skadelige partiklene fra luften som kommer utenfra, innen det kommer inn i boligen din. 

Vi anbefaler at du undersøker hvilke Flexit filtertyper som finnes til ditt system, slik at du kan velge det filteret som passer best for deg og familiens behov. Du er alltid velkommen til å kontakte oss slik at vi kan guide deg frem til den filterløsningen som passer best til ditt Flexit ventilasjonssystem og hele familiens behov.

Flexit filterbytte

Hvor ofte du bør bytte ditt Flexit-filter kommer an på hvilken type av ventilasjonssystem du har og hvor gammelt det er. Som utgangspunkt anbefaler vi at du bytter filter 2–4 ganger per år. Også luftmengden og luftforurensningsnivået i ditt nærområde, samt hvor systemet er montert, påvirker hvor ofte Flexit filteret bør byttes ut. 

Filterklassen på ditt ventilasjonsfilter bestemmer også hvor ofte du bør bytte ut filteret ditt. Om du har montert et finfilter, for eksempel et Pollenfilter, bør du bytte det ca hver 6. måned. 

Om du derimot har vårt Standardfilter montert, bør du bytte det hver 3. måned. Dette er vår, og produsentenes anbefaling om du ønsker å oppnå et best mulig inneklima, samtidig som du tar vare på ditt ventilasjonssystem.

Få rådgivning til det rette Flexit filter

Det finnes veldig mange forskjellige ventilasjonsanlegg og tilhørende filtertyper, og det kan derfor virke vanskelig å finne frem til hvilket Flexit filter man bør kjøpe til sitt Flexit anlegg. Filterhuset er eksperter på inneklima og har mange års erfaring med å skape gode og sunne inneklimaer i privatboliger. Vi hjelper deg gjerne hvis du ønsker veiledning til å velge det rette Flexit filter til din og din families behov. 

Hvis dere har allergikere i familien kan et pollenfilter være en veldig god løsning, men bor dere for eksempel sentralt i byen med en masse trafikk eksos, kan den rette filterløsning for dere være en annen. 

Vi sitter alltid klar på telefon eller mail og kan kontaktes alle hverdager fra kl. 09. Ring til oss på tlf. +47 23 96 73 86 eller send en mail på info@filterhuset.no hvor vi svarer innen 24 timer.

På Filterhuset er vi eksperter

Vi produserer filtre som ligner, eller er bedre enn originalfiltrene i ditt ventilasjonssystem. Dette gjør vi ettersom vi er lidenskapelig opptatt av vårt arbeid, og fordi vi ønsker å skape et bra og sunt inneklima hos alle våre kunder. 

På Filterhuset har vi medarbeidere som i mange år har vært med på utviklingen og produksjonen av våre Flexit-filtre, hvilket er din garanti for at filtrene passer perfekt inn i systemet ditt. Om du leter etter kvalitetsfilter til Flexit har du med andre ord kommet til rett sted. Våre filtre er også produsert av miljøvennlige materialer. 

På Filterhuset anser vi at et filter skal være mer enn bare bra for ditt inneklima, det skal også være bra for miljøet. Du kan lese mer om vår grønne profil her. 

Etter mange års erfaring har vi blitt eksperter på filter til ventilasjonssystemer. Derfor er vi alltid tilgjengelig med kunnskapsrik og profesjonell rådgivning, hvis du skulle trenge det neste gang du skal kjøpe nye filtre.

Hvorfor er det viktig å bytte Flexit filter?

For å oppnå best mulig inneklima må du bytte ut det gamle Flexit filteret med jevne mellomrom. Det er mange gode grunner til å bytte filter regelmessig, delvis fordi ventilasjonsanleggets levetid forbedres, du får renere luft i hjemmet, mindre rengjøring, du unngår mugg og du får dermed et bedre inneklima. Du sparer også penger på elektrisitet, da anlegget trenger mer strøm for å holde et konstant trykk hvis filteret er tett og slitt. Anlegget lager også mindre lyd. 

Et tett filter kan inneholde mye støv, bakterier og skadelige partikler som har blitt samlet over lang tid. Flexit filteret har derfor en begrenset levetid som du bør respektere hvis du vil sikre et sunt inneklima for familien. Du kan sammenligne ventilasjonsanlegget ditt med en støvsuger. Når posen og filteret er fullt vil effektene forverres betraktelig. 

Når du kjøper et filter til Flexit anlegget ditt hos Filterhuset, er du garantert et kvalitetsfilter som følger Flexit spesifikasjoner. Det betyr at filteret passer til ventilasjonsaggregatet ditt og har de nødvendige sterke egenskapene.

Hvor ofte skal Flexit filteret byttes?

Hvor ofte du bør bytte filter til Flexit anlegget ditt, avhenger av flere forskjellige faktorer. Det avhenger i høy grad av forurensningsnivået i luften i området, samt hvilket type ventilasjonsaggregat du har. 

Som en tommelfingerregel sies det at filteret bør byttes ut en gang i året. Hvis området er preget av mye støv og forurensning bør du imidlertid bytte det ut oftere. Rett tid vil ofte være når pollensesongen starter.

Husk å bruke en støvmaske hvis du bytter Flexit filter selv. Filteret kan være fylt med pollen, støv, spor etter mugg og andre partikler som ikke bør inhaleres. Imidlertid, bør du ikke være redd for å bytte ut filteret selv, det er ingen problemer ved det.

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu