Flexit UNI 2 filter

Med et Flexit UNI 2 filter fra Filterhuset er du garantert et kvalitetsfilter til ventilasjonsanlegget ditt som oppfyller alle Flexit spesifikasjoner og som passer inn i anlegget ditt. Vårt Flexit filter av typen UNI 2 produseres i Danmark og leveres på kun 3-5 dager. Vi anbefaler at du velger Flexit UNI 2, som har 2 finfiltre - et til innsug og et til avsug. Filterklassen er F7 - ISO 16890 EPM 1 >50% og det anbefales å skifte standardfilter hver 3. måned og pollenfilter hver 6. måned.

Finn mer informasjon om ditt anlegg i brukerveiledningen. Hvis du skal bytte filter, kan du følge vår steg-for-steg-veiledning for filterbytte.

Filterbytte på Flexit UNI 2

Hvis du er i tvil om hvordan du bytter filter i Flexit UNI 2-anlegget ditt, kan du se videoen vår, hvor vi tar deg gjennom et filterbytte, eller følg vår steg-for-steg-veiledning nedenfor.

Her finner du også en brukerveiledning for ditt Flexit UNI 2-anlegg.

1. Start med å slå av strømmen til systemet.

2. Trekk ut filterskuffen til den stopper. Det er ingen grunn til å ta skuffen helt ut.

3. Filteret er nå løst og kan fjernes.

4. Sett inn en ny fil og skyv skuffen helt på plass.

5. Forsikre deg om at filteret ikke blir skadet av installasjon. Bruk den ytre kanten av filteret når du skyver den inn. Et skadet filter reduseres kraften til anlegget og luftens renhet.

6. Nå er du ferdig og kan slå på strømmen til systemet igjen.

7. Vi anbefaler at du alltid sjekker filtrene hver tredje måned, selv om det ikke er alarm på systemet ditt.

 

Brukerveiledning

ring til os

Flexit UNI 2 filter til ditt ventilasjonsanlegg 

Flexit UNI 2 er luftbehandlingsaggregater med en effektiv, roterende varmeveksler som passer til både nye og eksisterende boliger samt små kontorer. Produktet plasseres i et teknisk rom, tak, vaskerom eller i et annet egnet rom. UNI-aggregatene kan monteres stående, liggende eller på siden og kan kobles til kjøkkenhetten. For å få maksimal effekt, er det viktig å fokusere på kvaliteten på filtrene og det er viktig å skifte ut filtrene jevnlig. Dersom filteret ikke skiftes i henhold til anbefalingene, vil effekten reduseres. I verste fall kan det dannes mugg som følge av at man ikke skifter filteret, og det er noe man absolutt bør unngå. 

Når du velger Filterhuset som din faste filterleverandør, kan du være sikker på at dine Flexit UNI 2 filtre passer og er av høy kvalitet. Filtrene følger Flexit sine krav og spesifikasjoner og de fungerer på nøyaktig samme måte. Hvis du er usikker på hvordan du bør kjøpe eller skifte filter til ditt UNI 2 anlegg, kan du gjerne kontakte oss. Vi er klare med mange års kompetanse. Se også våre Flexit UNI 3 filtre.

100% kompatibilitet på filtre til Flexit UNI 2
Hos Filterhuset produserer vi selv våre filtre til mange forskjellige systemer, herunder Flexit UNI 2. Alle filtre er 100% kompatible, og de er til og med garanti for at filteret passer, så du kan trykt bestille ditt nye filter hos oss. Hvert filter lever opp til mange kravene og spesifikasjonene, som du allerede kjenner fra Flexit UNI 2 filtre.

Filterhuset Flexi UNI 2 filtre passer direkte inn i ventilasjonsanlegget og består av et sett, så du kan foreta et fullt filterskifte på samme tid. Pollenfiltersettet består av to finfiltre, som sørger for å filtrere ut den irriterende pollenen fra luften, slik at det oppstår et rent og friskt innendørs klima. De to finfiltrene har samme dimensjoner (113 x 222 x 130 mm) som de originale og passer til hhv. innsuget og utsuget.

Et pollenfilter til Flexit UNI 2 har en høy filtreringsgrad, så det klarer å fjerne de skadelige partiklene som kan påvirke innendørs klimaet i en negativ retning. Når filteret er installert og i bruk i ventilasjonsanlegget, vil det dermed bidra til å skape et rent og sunt innendørs klima. Vi anbefaler derfor å bruke et Flexit UNI 2 filter i både hjemmet og på kontoret, hvis det er pollenallergikere til stede. Filteret vil filtrere ut de skadelige pollenpartiklene, som forårsaker plager hos allergikere slik at symptomene minskes så mye som mulig.

For å få den størst mulige effekten av ditt Flexit UNI 2 filter, anbefaler vi at du skifter ut standardfilteret hver 3. måned og pollenfilteret hver 6. måned. Selv om det anbefales at du skifter ut pollenfiltre hver 6. måned, bør du undersøke dem hver 3. måned. Dette sikrer at du oppdager hvis filtrene er tilstoppet eller trenger å bli skiftet ut før tiden, eksempelvis ved et veldig høyt pollentall over lengre tid.

Få Flexit UNI 2 filter til en brøkdel av prisen
Alle våre filtre til Flexit UNI 2 ventilasjonsanlegg blir fremstilt og produsert i Danmark på vår egen produksjon. Når du bestiller filtre hos Filterhuset er du derfor alltid garantert en høy kvalitet, men uten å betale for mye. Vår egen produksjon gjør det nemlig mulig å levere den beste kvaliteten, men til en brøkdel av prisen, så du kan få et sunt og rent innendørs klima, uten å skulle gå med på kompromiss.

Har du spørsmål, eller er du i tvil om et Flexit UNI 2 filter er det riktige for deg? Nøl ikke med å kontakte vår svensktalende kundeservice. Vi sitter klare til å hjelpe deg på telefon 38 90 16 66 eller på mail info@filterhuset.no.

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu