Flexit UNI 3 filter

Hvis det er på tide å skifte ut ditt Flexit UNI 3 filter, tilbyr vi kvalitetsfiltre og kompetent service. Hos Filterhuset er vi spesialister innen produksjon av filtre som har de samme spesifikasjonene som Flexit foreskriver og du er derfor garantert et effektivt filter som passer i anlegget ditt. Både vårt UNI 3 filtersett og vårt UNI 3 pollenfiltersett er i filterklasse F7 og er ISO-sertifisert. Vi tilbyr alltid kompetent service og råd - på den måten skaper vi langvarige relasjoner med kundene.

Finn mer informasjon om ditt anlegg i brukerveiledningen. Hvis du skal bytte filter, kan du følge vår steg-for-steg-veiledning for filterbytte.

Filterbytte på Flexit UNI 3

Hvis du er i tvil om hvordan du bytter filter i Flexit UNI 3-anlegget ditt, kan du se videoen vår, hvor vi tar deg gjennom et filterbytte, eller følg vår steg-for-steg-veiledning nedenfor.

Her finner du også en brukerveiledning for ditt Flexit UNI 3-anlegg.

1. Start med å slå av strømmen til systemet.

2. Trekk ut filterskuffen til den stopper. Det er ingen grunn til å ta skuffen helt ut.

3. Filteret er nå løst og kan fjernes.

4. Sett inn en ny fil og skyv skuffen helt på plass.

5. Forsikre deg om at filteret ikke blir skadet av installasjon. Bruk den ytre kanten av filteret når du skyver den inn. Et skadet filter reduseres kraften til anlegget og luftens renhet.

6. Nå er du ferdig og kan slå på strømmen til systemet igjen.

7. Vi anbefaler at du alltid sjekker filtrene hver tredje måned, selv om det ikke er alarm på systemet ditt.

 

Brukerveiledning

ring til os

Flexit UNI 3 filter til ditt ventilasjonsanlegg

Til både nye og eksisterende boliger samt kontorer, er Flexit UNI 3 et populært ventilasjonsanlegg med en effektiv, roterende varmeveksler. Produktet plasseres i et teknisk rom, tak, vaskerom eller i et annet egnet rom. UNI 3 aggregatene kan både monteres stående, liggende eller kobles til kjøkkenhetten, noe som er en smart løsning for mange. 

For å få mest mulig ut av systemet, anbefales det å alltid benytte Flexit UNI 3 kompatible filtre og erstatte de ved anbefalte tidsintervaller. Alle våre UNI 3 filtre er av høy kvalitet og vil ha de samme egenskapene som de originale Flexit filtre, ettersom de er produsert i henhold til de samme spesifikasjonene. Det er din garanti for at de passer perfekt i anlegget ditt og at de fanger opp støv, pollen og annet smuss. 

Hvis du er usikker på valg av Flexit UNI 3 filter og om behovene dine hovedsakelig er rettet mot pollenfilter eller standardfilter, kan du gjerne kontakte oss. Vi yter god service og gir gjerne råd til kundene våre om Flexit filtre. Se også våre Flexit UNI 4 filtre.

100% kompatible filtre til Flexit UNI 3
Alle filtre er produsert av oss i Danmark. Filterhuset leverer filtre til mange forskjellige ventilasjonsanlegg og -systemer, herunder Flexit UNI 3. Vi sørger naturligvis for at alle krav og spesifikasjoner blir overholdt, så du dermed kan få et effektivt Flexit UNI 3 filter, men til en brøkdel av prisen. Det er samtidig garanti for at filteret passer, da det lever opp til nøyaktig de samme dimensjonene (192 x 419 x 31 mm) som de originale filtre.

Filterhusets Flexit UNI 3 filter passer perfekt til ditt ventilasjonsanlegg og selges i et sett, så du lett kan skifte begge filtre på én og samme tid og dermed foreta et fullt filterskifte.

Filtersettet til Flexit UNI 3 består av to pollenfiltre som har en veldig høy filtreringsgrad, så de skadelige partiklene og pollen fjernes. Dette sikrer deg et sunt og rent innendørs klima, derfor er det især egnet til pollenallergikere, uansett om ventilasjonssystemet er installert på arbeidsplassen eller i hjemmet. Filtrene sørger for å filtrere ut pollenpartiklene slik at det oppstår færrest mulig plager i forbindelse med pollenallergi.

Vi anbefaler at du skifter ditt Flexit UNI 3 filter hver 3. måned ved standard filtre og hver 6. måned ved pollenfiltre, slik at du oppnår den fulle yteevne av både filteret og ventilasjonsanlegget. Du bør dessuten løpende holde øye med om filtrene bør skiftes ut før tiden, slik at du unngår å skifte dem ut for sent. Det er lett å se om filteret ditt skal skiftes ut, da det vil samle mye skitt. Det er spesifikt ved utsuget at det vil være skittent.

Flexit UNI 3 filter til en god pris og med rask levering
Filterhuset leverer filtre til Flexit UNI 3 ventilasjonsanlegg, men til en brøkdel av prisen av originalene. Alle våre filtre blir produsert i Danmark på våre egen produksjon, så du er alltid garantert en høy kvalitet, mens filtrene samtidig møter nøyaktig samme krav og spesifikasjoner som du finner hos de originale variantene. Ved kjøp av vårt Flexit UNI 3 filter, er du dermed sikret et sunt og rent innendørs klima i hjemmet eller på arbeidsplassen, uten å skulle gå på kompromiss av pris eller funksjonalitet.

Vi sørger for rask levering av ditt nye Flexit UNI 3 filter og tilbyr derfor levering innenfor 2-5 dager.

Er du i tvil om Flexit UNI 3 filteret er det riktige til ditt ventilasjonsanlegg, eller har du spørsmål til enten produktet et utskiftingen av ny filtre? Vi sitter klare til å hjelpe deg godt på vei i vår svenske kundeservice. Ring 38 90 16 66 eller send mail til info@filterhuset.no

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset, c/o Direct House, Bjørumsvegen 15, 4820 Froland, Norge

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset, c/o Direct House, Bjørumsvegen 15,
4820 Froland, Norge

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu