Genvex GE Premium 1 SafeAir

Varenummer: 1025271

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Genvex GE Premium 1, GE 310 & GE 315

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dagers levering

489,00 NOK

Spesifikasjoner

Vidde (mm)220
Høyde (mm)417
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
FiltertypeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalt holdbarhet6 MONTHS

Beskrivelse

Det fineste filteret, nemlig SafeAir-filteret til ditt Genvex GE Premium, GE 310 og GE 315 ventilasjonsanlegg. S

afeAir har den fineste filtreringen som filtrerer enda flere skadelige partikler enn de andre filtrene på markedet.

Ved å bruke et SafeAir-filter i ventilasjonsanlegget ditt, oppnår du et renere og sunnere inneklima i hjemmet. Bor du i nærheten av trafikkerte veier, industri eller større havner med gods- og fergetrafikk, er partikkelforurensning noe du bør være oppmerksom på.

Hvis du og familien din bor i nærheten av boliger med peiser, eller selv har en, så er dere muligens utsatt for en forurensing som er bekymringsfullt høy.

Velger du et SafeAir-filter vil du og familien din trygt kunne nyte boligen deres uten bekymringer om luften dere puster inn er ren.

Med det rette filteret vil ventilasjonsanlegget effektivt fjerne partikkelforurensningen rundt boligen din. SafeAir-filteret er montert i innsugingen i anlegget ditt, i kombinasjon med et grovfilter i utsugningen/resirkulasjonen.

Når du velger et SafeAir-filter oppnår du helt enkelt en bedre og sikrere filtrering av din frisklufttilførsel. Med et SafeAir-filter kan du fjerne 63% av de skadelige partiklene fra ytre forurensningskilder.

Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca 10% av de skadelige partiklene.

Vi i Filterhuset anbefaler at du sjekker filtrene en gang hver tredje måned for å sikre størst mulig effekt av filtrene dine og sikre at de ikke trenger å byttes ut.

Standardfiltre må skiftes ca. hver tredje måned, men et filter som SafeAir har en levetid på opptil ett år, avhengig av omgivelsene i hjemmet ditt.

Relaterede produkter

Genvex GE Premium 1 SafeAir

Varenummer: 1025271

489,00 NOK


keyboard_arrow_up
menu