Kundeservice

Hurtig svartid!

Våres erfarne filterkonsulenter er alltid klare til å hjelpe deg, enten via e-post eller på telefon. Hold ikke igjen med å kontakte os for råd og veiledning om bytte av filter i anlegget ditt. 
 
Du er alltid velkommen til å sende oss en e-post hvor du beskriver problemet ditt eller har spørsmål. Vi bestreber os på å besvare alle henvendelser innenfor 1 arbeidsdag. 

headphones-customer-support-human

Adresse

Nettbutik og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum


DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

house-2

Åpningstider telefon

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.30 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 12.00

time-clock-circle

30 dages returret

Hos Filterhuset er du sikret en trygg og god opplevelse på nettet. 
 
Du har alltid 30 dagers full returrett. 

Kjøp Filterhuset Returpakke

Her kan du bestille returfrakt til Filterhuset.no. Du kan returnere varer som du har kjøpt hos oss ved å bestille returseddel og frakt på denne siden.

En pakke koster bare NOK 95,-

Vi har gjort det enkelt og billig å returnere varer til Filterhuset. Prisen for returpakken motregnes i fordringen din når vi refunderer betalingen.

Ved å fullføre denne bestillingen godtar du å betale fraktkostnaden på NOK 95,-

Velger du å returnere en pakke og ikke bruke vår returportal, må du sende en e-post med informasjon om at en pakke er på vei tilbake til oss. Du må sende e-posten til info@filterhuset.no, husk også å inkludere sporingslenke for returpakken.

Her får du fraktseddelen din
Når forsendelsesordren er fullført, kan du hente returseddelen og pakkelappen på kvitteringssiden. Returseddelen og din kjøpte pakkelapp vil også bli sendt til din E-postadresse.

Din returpakke
Når vi har mottatt returpakken din, vil vår kundeservice behandle returneringen så snart som mulig. Hvis din returnering oppfyller vilkårene for retur, refunderer vi betalingen (minus 95,- NOK for returfrakten). Tilbakebetalingen går til det betalingskort du brukte ved betaling av ordren. Det er IKKE mulig å få refusjon til andre kontoer eller betalingsmidler.

Merk: Det kan ta 3-5 virkedager fra vi mottar pakken før returen din er behandlet. Du vil selvfølgelig alltid få beskjed på E-post når betalingen er refundert.

Om Filterhuset

Filterhuset er Danfilters nettbutikk med spesiale i boligventilasjon for private. 
Våres komplette filtersortiment dekker alle merker og modeller. 
 
Alle produkter er danskproduserte kvalitetsfiltre i henhold til gjeldende EU standarder.

Filterhuset
C/O Danfilter Aps
Farum Gydevej 75
3520 Farum

keyboard_arrow_up
menu