Personvern

Ved å bruke denne hjemmesiden aksepterer du at Filterhuset behandler dine personopplysninger i henhold til denne datapolitikken.
Filterhuset respekterer fult ut alle ønsker om hemmeliggjøring av personlige opplysninger som oppgis online, og vi er oppmerksomme på behovet for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av alle personlige opplysninger som vi mottar.
Hvis du ikke kan akseptere datapolitikken, ber vi deg om å ikke benytte nettsiden.

Personopplysninger                                            

Personlige opplysninger dekker alle opplysninger som kan brukes til å identifisere en person, herunder, men ikke begrenset til, vedkommendes for- og etternavn, alder, kjønn, privatadresse eller annen fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktopplysninger, uansett om de vedrører vedkommendes private bopell eller arbeidsplass.

Hvilke personopplysninger samler og behandler vi?

Som hovedregel kan du bruke hjemmesiden vår uten å fortelle oss hvem du er, eller gi øvrige personlige opplysninger om deg selv.

Filterhuset har dog bruk for visse personopplysninger for å kunne handle med deg og levere nyheter og andre tjenester til deg. Filterhuset samler inn og behandler opplysninger om deg når du:

  • Gir kontoopplysninger i forbindelse med at du oppretter eller foretar endringer på din brukerkonto hos oss med henblikk på å benytte visse ytelser.
  • Ser eller foretar kjøp av en vare eller en serviceytelse fra en virksomhet som har sine tilbud på vår hjemmeside
  • Foretar betaling av kjøp
  • Sender en forespørsel, klage eller gir oss feedback; eller gir øvrige personopplysninger til oss via hjemmesiden eller på annen måte.

Filterhuset tar kun vare på de personopplysningene som er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for å levere den ytelsen som kunden etterspør. Registrering av personopplysninger og er nødvendige for å kunne analysere hvordan brukerene anvender Filterhusets hjemmesider via Google Analytics.


Filterhuset samler ikke inn personopplysninger fra tredjepart om kundene. Filterhuset oppbevarer ikke informasjoner om betalingsmidler som eksempelvis kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem viderefører vi personopplysninger til?

Personopplysninger oppgitt på www.Filterhuset.no videreføres kun til:

  • Virksomhetens interne avdelinger
  • Utvalgte og betrodde tredjeparter som kan bruke personopplysningene dine med henblikk på å levere varer eller serviceytelser som du har bestilt
  • Forretningspartnere med henblikk på å registrere og vedlikeholde brukerkontoen din

Filterhuset viderefører kun personopplysninger til andre, f.eks. misbruksregistre i henhold til gjeldende lov dersom den gjeldende kunde utøver misbruk eller svindel overfor Filterhuset.
For å kunne videreutvikle og forbedre Filterhusets hjemmeside fører vi statistikk over hvordan brukerne benytter siden. Statistikken brukes utelukkende i oppsummert form, f.eks. til å se hvilke sider og nettlesere våre kunder bruker mest.
Filterhuset bruker Google Analytics til innsamling av besøksstatistikk og gir videre i den forbindelse IP-adresser til Google.
Google kan også videreføre informasjonene til tredjepart, hvor loven krever det, eller til tredjepart som utfører oppgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics/Userreport aksepteres ved besøk hos Filterhuset.no og fremgår av http://www.google.com/privacy.html etc.
Bortsett fra i ovenstående tilfeller, viderefører ikke Filterhuset data om den enkelte kundes bruk av tjenestene på www.Filterhuset.no.

Hvor lagres dine personopplysninger?

Personopplysningene lagres på servere i Danmark. Noen personopplysninger administreres av en tredjepart (databehandler) som oppbevarer og behandler personopplysninger på Filterhusets vegne i henhold til denne datapolitikken og den gjeldende lovgivningen om beskyttelse av persondata i Danmark og Norge.

Vi oppbevarer kun personopplysningene så lenge det er nødvendig i forhold til de opplyste formålene ovenfor.

Adgang til opplysninger

Du kan alltid endre i dine kontoopplysninger og interesseområder, herunder angi om du ønsker at vi skal kontakte deg i forbindelse med tilbud på varer eller serviceytelser eller avmelde deg nyhetsbrev.
Du kan få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Hvis du ønsker å motta en kopi av disse opplysningene, skriver du til oss på adressen info@filterhuset.no

Informasjonskapsler

Utover de opplysningene som du selv oppgir i forbindelse med kjøp, påmelding til nyhetsbrev og andre tjenester, bruker hjemmesiden informasjonskapsler. Informasjonskapsler er digitale informasjonspakker som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den brukte informasjonskapselen identifiserer ikke den enkelte brukeren, men brukerens terminalutstyr som eksempelvis pc, mobiltelefon etc. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus.

Informasjonskapsler benyttes for å forbedre hjemmesidens service, f.eks. ved bruk av sidens handlekurv, eller ved abonnementservices hvor systemet husker din e-mail-adresse når du som abonnent ønsker å endre i ditt abonnement. Bruken av informasjonskapsler kompromitterer ikke sikkerheten din ved å bruke hjemmesiden.

Filterhuset bruker informasjonskapsler som vanligvis utløper etter hver sesjon, det vil si når du lukker din nettleser (såkalte session cookies).
Dessuten brukes informasjonskapsler som er innstilt med et utløpstidspunkt og lagres på din harddisk i den gjeldende perioden (såkalte persistent cookies)
Hvis du ikke ønsker at Filterhuset identifiserer din pc, mobil etc. ved hjelp av informasjonskapsler, kan du slå av funksjonen informasjonskapsler i din nettleser. Se veiledning her
For hvert besøk på hjemmesiden - uavhengig av tilstedeværelsen av en informasjonskapsel- registrerer Filterhuset brukerens type nettleser, operativsystemet, verten (host) og nettadresser på de sidene det ønskes adgang til. Disse dataene blir brukt i et samlet og anonymt skjema for statistisk analyse om den generelle bruken av hjemmesiden.

Vedrørende ad servers

Filterhuset inngår løpende avtaler eller partnerskap med reklameserverfirma, hvor det ved klikk på reklamer vil bli plassert informasjonskapsler på kundens terminalutstyr for å registrere bruk av reklamen.

Kontakt, endring og oppdatering av privatlivspolitikken

Filterhuset forplikter seg til å løpende oppfylle lovgivningens krav til beskyttelse av privatlivets fred.
Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår datapolitikk, eller til hvordan vi bruker dine personopplysninger, er du alltid velkomment til å kontakte oss på adressen info@filterhuset.no

E-mail nyhetsbrev

Filterhuset lagrer din e-mailadresse og bruker den til utsendelse av nyheter og tilbud.
Du kan alltid velge å ikke motta nyheter fra Filterhuset, dette enten ved å avmelde nyheter i forbindelse med din bestilling, eller ved å avmelde via linken nederst i våre mails.

Filterhuset overholder markedsføringslovens oppdaterte bestemmelser for utsendelse av e-mail nyhetsbrev. Det er fremover viktig å avmelde nyheter hvis du ikke ønsker å motta e-mails vedrørende det bestilte produktet eller tilsvarende filtre fra Filterhuset.

keyboard_arrow_up