Nibe filter

Hos Filterhuset finner du et bredt sortiment av danske kvalitetsfilter fra Nibe til ditt Nibe ventilasjonssystem. Våre Nibe filtre produseres og sendes fra vårt eget lager i Farum, Danmark og overholder alle Nibe spesifikasjoner, hvilket er din garanti for at filtrene passer til ventilasjonssystemet ditt. Vi tilbyr også profesjonelle råd og god veiledning her på siden om når du bør skifte ditt nibe filter samt hvilken filtertype du skal velge. Filterhuset er eksperter i inneklima og er dypt pasjonert for å sikre deg et sunt og friskt inneklima med kun de beste filtrene.

Nibe filter

Hos Filterhuset finner du et sortiment av danske kvalitetsfilter fra Nibe til ditt system. Våre filtre produseres og sendes fra vårt eget lager i Danmark og overholder alle Nibe's spesifikasjoner, hvilket er din garanti for at filtrene passer til systemet ditt. Vi tilbyr også profesjonelle veiledning her på siden om når du bør skifte ditt nibe filter samt hvilken filtertype du skal velge. 

Veissmann logo

Finn filteret ditt her

Veien til det riktige filteret 

Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Veien til det riktige filteret 

Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE

single-neutral-actions-question

Hvilket Nibe filter bør jeg velge?

Hvilket Nibe filter du bør montere i ditt Nibe-system kommer an på miljøet rundt bostedet ditt, og hvilke krav & ønsker du har om ditt innendørsklima der du bor. Vi har spesielt mange forskjellige filtre fra Nibe Fighter fra 100 - 640, men forhandler også andre modeller.

Det er stor forskjell på våre ulike filtertyper. Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det sørger for at ditt Nibe ventilasjonssystem er fritt for støv og smuss. Våre finere filtre, som for eksempel Pollenfilteret, filtrerer utover støv og smuss også bort de skadelige partiklene, og holder samtidig inneklimaet rent og sunt for deg og resten av familien.

Vi anbefaler alltid at du monterer et finere Nibe filter i ditt filtersystem.

Nibe filterbytte

Hvor ofte du bør skifte ut dine Nibe filtre kommer an på hvilken type filter du har valgt å montere i ditt Nibe-system, ettersom det er stor forskjell på ulike filtertyper og når de skal byttes. 

Om du har montert et finere filter, som vårt Pollenfilter, bør du bytte ditt Nibe filter hver 6. måned. Om du derimot har montert vårt Standardfilter bør du bytte det hver 3. måned. Dette er hva vi anbefaler sånn at du er sikret et sunt inneklima hele tiden. Det er også nødvendig at du ser etter dine filtre regelmessig, ettersom eksterne miljøgifter utenfra kan påvirke Nibe filtrernes levetid. 

Et sunt og friskt inneklima er viktig for deg og din families sunnhet og velvære. Det finnes mange forskjellige ventilasjonssystemer og filtre, og vi har full forståelse for at det kan være vanskelig å vite hva som er det rette ventilasjonsfilter for nettopp deg og din bolig. 

Hvis du har et Nibe ventilasjonssystem installert, kan du være sikker på at du finner et nibe filter som passer til anlegget ditt blant vårt store sortiment. Du er som alltid sikret en høy dansk kvalitet som igjen sikrer at alle våre Nibe filtre alltid passer i størrelsen, da de etterlever Nibe’s spesifikasjoner for mål, materiale og kvalitetsstandard.

Få hjelp til å velge ditt Nibe filter

Har du spørsmål eller bruk for hjelp til å velge det riktige filter fra Nibe til boligen din, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er førende eksperter på Nibe anlegg og Nibe filtre, og har et av de største utvalgene av kvalitets filtre til stort sett alle ventilasjonsanlegg som finnes.

Her på siden kan du søke blant vårt kjempeutvalg av filtre til stort sett alle ventilasjonssystemer. Trykk bare på merket du skal bruke og så blir alle de forskjellige modeller vist.

Vi sitter klar til å hjelpe deg på tlf. +47 23 96 73 86 eller mail info@filterhuset.no

Oversikt over Nibe systemer

Vi forhandler alle kjente Nibe filtre som garantert vil passe til ditt Nibe ventilasjonssystem. Nedenfor finner du en oversikt over våre Nibe systemer: 


Nibe filter eksperter

Filterhuset har i mange år vært markedsledende filterekspert og produsent av filter. Vi har lang erfaring etter mange år som utvikler, produsent og ekspeditør av danske kvalitetsfiltre. 

Når du handler på Filterhuset så handler du hos markedsspesialister. Dette innebærer at du alltid kan være sikker på at Nibe filteret du får fra oss er av høy kvalitet, bra for miljøet og produsert med hensyn til ditt filtersystem og inneklima. På Filterhuset vil vi ikke bare produsere filtre, vi ønsker også å kunne forbedre alle våre kunders inneklima.

Derfor bør du kjøpe ditt Nibe filter hos oss

Vår store lidenskap for det gode inneklima avspeiler seg tydelig i kvaliteten av våre Nibe filtre. Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten og får derfor alle våre filtre produsert på egen fabrikk i Danmark, hvor selv de minste detaljer blir nøye tatt hånd om.

Dette betyr at vi alltid har varene på lager så vi kan garantere en rask levering til våre mange trofaste kunder. For oss er service høyt prioritert og du vil forstå hvorfor når du mottar ditt Nibe filter fra oss. Vi ønsker kun å selge produkter av lang holdbarhet og til gode priser. 

Er du enda i tvil om hvilket Nibe filter du skal bruke? Så ikke nøl med å kontakte oss. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu