Nibe F370 / F730 / F750 filter

Filterhusets filtre er produsert etter Nibes spesifikasjoner og utviklet etter EU standarden på området. Våre Nibe filtre produseres på fabrikken vår i Danmark og er lagd av filtermateriale i høyeste kvalitet. Ønsker du det sundeste inneklima, bør du velge et Pollenfilter. Pollenfilteret vårt er et finfilter i filterklassen F7, som kan filtrere vekk de små helseskadelige partiklene som kommer inn i boligen din. 

Følg vår steg-for-steg-veiledning for filterbytte. Finn brukerveiledningen for Nibe F370 / F730 / F750 lenger ned på siden.

Filterbytte på Nibe F370 / F730 / F750

Hvis du er i tvil om hvordan du bytter filter i Nibe F370 / F730 / F750 systemet, kan du følge vår steg-for-steg-filterbytteguide nedenfor for å komme gjennom et filterbytte for Nibe-systemet.

Her finner du også en brukerhåndboken for ditt Nibe F370 / F730 / F750 Taksystem.

1. Start med å slå av strømmen til systemet.

2. Frontdekselet fjernes ved å trekke ut det øvre og nedre kanter og løft den deretter ut.

3. Sett bryteren til “0”.

4. Løsne filterholderen ved å vri på den svarte knappen a kvart omgang mot klokken.

5. Trekk ut holderen, ta ut filteret.

6. Sett inn de nye filtrene i systemet.

7. Nå er du ferdig og kan fikse filterholderen og frontdekselet igjen.

8. Vi anbefaler at du alltid sjekker filtrene hver tredje måned, selv om det ikke er alarm på systemet ditt.

Den trinnvise veiledningen er utarbeidet basert på Nibes spesifikasjoner

Filtrene på denne siden passer både til Nibe Fighter 370-systemet, Nibe Fighter 730 og Nibe Fighter 750.

Grunnen til at vi har slått sammen disse systemene er fordi dimensjonene til filtrene i systemet er nøyaktig de samme.

Så det er ingen forskjell, og du kan trygt kjøpe filteret ditt på Filterhuset hvis du har et av disse systemene.

 

Brukerveiledning

ring til os

Et ventilasjonsanlegg er en komplett utgave som dekker behovet for bl.a. varmegjenvinning, ventilasjon og varme. Det har et elegant, stilrent design og et kompakt format, noe som gjør det enkelt å plassere og installere det i hjemmet. 

Det er veldig viktig å skifte Nibe f370-filter, ettersom det kan sikre et sunt og rent inneklima. Samtidig kan et rent filter sikre en lengre levetid på anlegget ditt. Levetiden på filtrene dine avhenger av omgivelsene rundt boligen din, men vi anbefaler at du sjekker de omtrent hver tredje måned. Et finfilter som et pollenfilter plasseres på inntakssiden av anlegget, ettersom det er her luften renses før den kommer inn i boligen. Et standardfilter i avtrekkssystemet sørger for at anlegget er fritt for støv og smuss, og det holder anlegget ditt i gang over lengre tid. Hvis du er i tvil om et Nibe f370-filter er riktig for deg, er vi alltid klare til å gi råd.

Her kan du kjøpe et sterkt Nibe f730 filter til ditt ventilasjonsanlegg. Vi leverer filtre som er spesielt tilpasset ditt ventilasjonsanlegg. Hos Filterhuset er vi eksperter på filter og har mange års erfaring med salg av ventilasjonsfiltre. Hvis du er i tvil om et Nibe f730-filter er riktig for ditt anlegg, er du velkommen til å kontakte oss - våre eksperter er klare til å svare på spørsmålene dine. 

Filteret til ditt Nibe-anlegg sikrer at du får et anlegg som er godt isolert og energieffektivt, noe som reduserer varmetap og holder energiforbruket lavt. Ved å sjekke filtrene dine regelmessig og passe på at det er rene kvalitetsfiltre i anlegget ditt, sikrer du et sunt og rent inneklima. Samtidig sikrer du lengre levetid på anlegget ditt. Våre Nibe f730 filtre passer garantert, og er utviklet i henhold til Nibes spesifikasjoner. Dette gjør at anlegget dekker behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning osv.

Du kan trygt kjøpe Nibe f750 filter til ditt ventilasjonsanlegg hos oss. Vi produserer filtrene selv og tilpasser de slik at de passer perfekt inn i ditt Nibe anlegg. Ventilasjonsanlegget ditt er en intelligent avtrekksvarmepumpe, og med et kvalitetsfilter av modellen Nibe f750 dekkes behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning osv. 

Anlegget ditt er energieffektivt og med de riktige filtrene kan du sikre et sunt og rent inneklima. Samtidig kan du sørge for lang levetid på ventilasjonsanlegget. Vi anbefaler at du sjekker filtrene dine regelmessig for å undersøke om noen må skiftes - levetiden til dine kvalitetsfiltre fra Filterhuset avhenger nemlig av omgivelsene rundt boligen din. Du kan enkelt bestille ditt Nibe f750 filter online her, eller kontakte oss hvis du har behov for veiledning om valg av riktig filterløsning for akkurat ditt ventilasjonsanlegg.

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset
Farum Gydevej 65
DK-3520 Farum

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu