Nibe Fighter 310 / 315 / 360 filter

Det er viktig å følge med på luftfilteret ditt, sjekke det regelmessig for å sikre at det ikke er blokkert og bytte det ca. hver tredje måned. Dette bidrar til å forlenge levetiden på anlegget ditt. Våre filtersett passer til flere forskjellige Nibe-systemer. Det er samme størrelse på filtre som brukes i Nibe Fighter 310, 315 og 360. Derfor kan du kjøpe det hos oss, uansett hvilket system du har. Vi produserer vårt Nibe Fighter filter i henhold til alle gjeldende standarder.

Finn brukerhåndboken nedenfor. Hvis du er i tvil om filterbytte på anlegget ditt, kan du følge vår steg-for-steg-veiledning for filterbytte.

Filterbytte på Nibe Fighter 310 / 315 / 360

Hvis du er i tvil om hvordan du bytter filter i Nibe Fighter 310 / 315 / 360 systemet, kan du følge vår steg-for-steg-filterbytteguide nedenfor for å komme gjennom et filterbytte for Nibe-systemet.

Her finner du også en brukerhåndboken for ditt Nibe Fighter 310 / 315 / 360 Taksystem.

1. Start med å slå av strømmen til systemet.

2. Frontdekselet fjernes ved å trekke ut det øvre og nedre kanter og løft den deretter ut.

3. Sett bryteren til “0”.

4. Løsne filterholderen ved å vri på den svarte knappen a kvart omgang mot klokken.

5. Trekk ut holderen, ta ut filteret.

6. Sett inn de nye filtrene i systemet.

7. Nå er du ferdig og kan fikse filterholderen og frontdekselet igjen.

8. Vi anbefaler at du alltid sjekker filtrene hver tredje måned, selv om det ikke er alarm på systemet ditt.

Den trinnvise veiledningen er utarbeidet basert på Nibes spesifikasjoner

 

Brukerveiledning

ring til os

Filtrene på denne siden passer både til Nibe Fighter 310-systemet, Nibe Fighter 315 og Nibe Fighter 360.

Grunnen til at vi har slått sammen disse systemene er fordi dimensjonene til filtrene i systemet er nøyaktig de samme.

Så det er ingen forskjell, og du kan trygt kjøpe filteret ditt på Filterhuset hvis du har et av disse systemene.

Nibe Fighter 310 filter

Våre Nibe Fighter 310 filtre er av høy kvalitet og oppfyller alle Nibes spesifikasjoner. I tillegg overholder filteret alle gjeldende retningslinjer. Filtersettet består av to filtre, slik at du kan foreta et filterbytte på anlegget og dermed sørge for at luftbalansen opprettholdes. Vi anbefaler å bytte filter hver tredje måned for å sikre at det fungerer optimalt. I tillegg bør du regelmessig sjekke om filtrene er blokkert. Noen ganger kan det være nødvendig å bytte filter oftere. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål. Våre eksperter er klare til å hjelpe deg.

Nibe Fighter 315 filter

Husk å bytte filter hver tredje måned. Dette gjør at du kan sikre at filteret fungerer så effektivt som mulig. I tillegg unngår du at ekstra støv og smuss kommer inn i anlegget ditt. Våre Nibe Fighter 315 filtre hjelper med å filtrere luften og bidrar til å forlenge levetiden til din Nibe Fighter. Vi anbefaler dessuten at du bytter begge filtre for å optimalisere luftbalansen i anlegget ditt. Dette hjelper på effektiviteten. Derfor selger vi våre filtre i et sett, slik at du har det du trenger for å få et optimal filterbytte. 

Nibe Fighter 360 filter

Våre Nibe Fighter 360 filtre er utviklet i henhold til samme mål og standarder som Nibe bruker. Derfor kan du uten problemer kjøpe våre filtre når du skal foreta et vanlig filterbytte. De er selvfølgelig ISO-sertifisert i henhold til retningslinjene på området. Våre filtre er produsert i Danmark, der vi har fokusert på høy kvalitet og miljøbevissthet. Når du foretar et komplett filterbytte, der du bytter begge filtre, øker du også effektiviteten og forlenger levetiden av anlegget ditt. Vi anbefaler et komplett bytte hver tredje måned. Våre eksperter er alltid klare til å veilede og hjelpe deg hvis du har spørsmål.

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset, c/o Direct House, Bjørumsvegen 15, 4820 Froland, Norge

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset, c/o Direct House, Bjørumsvegen 15,
4820 Froland, Norge

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu