Smart Home - trygghet i hjemmet

For Filterhuset handler alt om sikkerhet og trygghet for deg og familien din. 
For å øke sikkerheten i hjemmet ditt har vi utvalgt Smarthus produktserien med stor omhu. Produktene er alle, i høyeste tekniske kvalitet, designet til å passe på deg og familien din. 

Fordelene med Smart Home produktene er:

Du får beskjed i tide og kan derfor endre på omstendighetene 

alert-triangle

Du kan løpende følge med, se statistikker og grafer 

performance-increase

Du kan lettere finne det riktige filteret med informasjonen om miljøet omkring boligen din 

target-center-1

Kjøp en Smart Home røykvarsler fra Cavius 

Cavius er verdens minste røykvarsler. Den er laget i et flott dansk design, har en unik «smart klipps» så den er lett å montere i taket, og har en batteritid på 5 år. 

30 dager før batteriet går ut får du en beskjed om at det er på tide å bytte det. Den alarmerer med 85 db(A) på 3 meters avstand, og har en pausefunksjon på 10 min. 

Røykvarsleren er ikke større enn en golfball, men dekker samme areal som en helt alminnelig røykvarsler. 

Få et sunt inneklima uten radon 

Radon kommer opp fra undergrunnen og er, spesielt i vinterhalvåret, en usynlig risiko for deg og familien din. Radon lukter ikke og du kan heller ikke se den, men den er der. Mengde og konsentrasjon kommer an på været og hvor du bor. 
 
Airthings Wave er en avansert Radonmåler som måler radonnivå, luftfuktighet og temperatur i boligen din. Målingene blir lagret, og kan ses i appen på din smartphone. Hvis radonnivået blir for høyt kommer det en alarm som advarer deg i tide.  

En radonmåler kan være en god investering som kan hjelpe deg og familien din til et sunt og godt inneklima. Én måling alene fjerner dessverre ikke radon problemet, men hvis du har ventilasjon er det heldigvis lett å løse. Konstaterer du at radon nivået er for høyt, så kan du skru opp for ventilasjonen i boligen din. Da suges radon ut, og frisk luft blåses inn. 

Mål partiklerne med BQ30

BQ30 måleren er en luftkvalitets-monitor som kontrollerer finpartikler og CO2-belastning i boligen din. 
Partikkelmåleren måler tilstedeværelsen av to grupperinger av partikler: 

  • PM10
  • PM 2,5

PM10 er de partiklene med en maksimal diameter på 10 µm, hvor PM2,5 er de helt små partiklene med en diameter på mindre end 2,5 µm. Disse partiklene er så små at man ikke kan se dem, men de er også så små at de kan komme inn i lungeblærene. Partikler som er mindre enn 1 µm, kan komme helt inn i blodårene. Til daglig er vi omgitt av utallige potentiele kilder av finpartikler. Uansett om du bor nærme en trafikkert vei, i nærheten av et industriområde el. så er det ofte en høy belastning av finpartikler i luften. 
BQ30 måler også CO2-innholdet i et rom. CO2-innholdet i et rom eller i en bygning øker jo flere mennesker som er der samtidig. 

Normale ting som matlagning, støvsuging, røyk, levende lys osv. kan påvirke inneklimaet og også ditt velvære negativt. Høy konsentrasjon av finpartikler og CO2 i luften påvirker ikke alene din daglige trivsel og fører til konsentrasjons- og søvnforstyrrelser eller forskjellige allergiske reaksjoner. På lang sikt kan tilstedeværelsen av store mengder finpartikler også øke risikoen for hjerte-kar- og luftveissykdommer og i verste fall lungekreft. 

Med denne praktiske BQ30 partikkelmåleren kan du hele tiden overvåke verdiene for finpartikler, CO2, lufttemperatur og luftfuktighet i boligen din. 

keyboard_arrow_up
menu