Her har du et filter som skal smøres på!

Normalt når vi snakker om filtre, er det naturligvis den typen som hører til ventilasjonsanlegget ditt. Men i dag handler det også litt om UV-filteret du smører på huden for å unngå solens skadelige stråler. 
Vi har nemlig kjøbt et stort parti solkremer fra Derma, som vi gir GRATIS for alle bestillinger over 300 kr. 

Og dette er ikke alt.... 

Som alltid får du 10% rabatt ved kjøp over 600 kr. og gratis frakt ved kjøp over 900 kr. 

SÅ BESTILL NÅ - så kan du også ta sommerferie med god samvittighet, vel vitende om at filtrene i anlegget ditt er nye, rene og klare til å vare til høsten.

Bestill senest den 4. juni og få Dermas testvinnende SPF 15 solkrem på 200 ml med på kjøpet. Verdi 135 kr.

Den lille teksten: Tilbudet gjelder fra 26. juni til og med 4. juli eller så lenge lageret rekker. 1 stk. av Dermas testvinnende SPF 15 solkrem på 200 ml er inkludert i alle bestillinger over 300 kr. I tillegg får du 10 % rabatt ved kjøp over 600 kr. og gratis frakt ved kjøp over 900 kr. på bestillingen. Vi forventer å få det ekstra travelt i forbindelse med kampanjen, og det kan derfor være en liten forsinkelse på bestillingen din. Vi lover at vi vil stå på for å sende bestillingen din så fort som mulig.

Vi ønsker deg og dine en riktig god sommer - med et nytt og rent filter i anlegget og et godt og sikkert filter smurt på huden.

Finn filteret ditt her

Tilmeld nyhedsbrev

3 tydelige tegn på at det er på tide å bytte filter.  

Filteralarmen lyser på panelet 

light-bulb-shine

Det er dugg på innersiden av rutene om morgenen 

smart-house-window

 Anlegget støyer eller vibrerer mere end normalt 

music-ear

Hvor ofte må du bytte filter?

Hvor ofte du må bytte filter kommer an på: 
- Miljøet omkring boligen din. 
- Hvilken filterklasse som sitter i anlegget ditt nå. 

Vi anbefaler at du bytter standardfiltrene dine hver tredje måned og finfiltrene dine hver sjette måned. Du må regelmessig inspisere filtrene dine, og du kan også eventuelt måle partikkelnivået så du er sikker på at du ikke får skadelige partikler inn i boligen din.  
Kullfilteret vårt hjelper mot luktplager, og holdbarheten kommer an på gassene omkring boligen. Kommer lukten igjen, så er det på tide å bytte kullfiltre. 

Det er viktig å bytte filtrene regelmessig, 
ettersom et fullt filter ikke kan filtrere luften som kommer inn i boligen. Et mettet filter vil derfor ikke gjøre noen nytte, og kan i verste fald opphope sopp eller skimmel som blir sugd inn i boligen. Derfor anbefaler vi at du bytter filtrene dine regelmessig – det er sunn fornuft! 

Hva gjør filtre for inneklimaet ditt?

Ventilasjonsfilteret er filteret mellom luften ute og luften inne. Selv om man ikke kan se eller lukte det, så er luften utenfor ofte forurenset med skadelige partikler. Disse partiklene kommer fra trafikk, vedovner, 
skipstrafikk eller industri.  

Fordi vi er innendørs ca. 80% av tiden, er det viktig at vi interesserer oss for inneklimaet i boligen vår og på arbeidsplassen. For å sikre at vi ikke utsettes for skadelig partikkelforurensning 80% av dagen, bør du overveie om ikke et finfilter bør være et fast inventar i ventilasjonsanlegget. Kun med et filter i anlegget ditt er du sikret et sunnere og renere inneklima.  

Under våre filterklasser kan du finne det filteret som passer til akkurat dine behov – det er nemlig ikke alle filtre som er like gode til å holde de skadelige partiklene ute.  

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset, c/o Direct House, Bjørumsvegen 15, 4820 Froland, Norge

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - fre kl. 10.00 - 12.00

Fant du ikke det du lette etter? 

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilket anlegg som er montert hjemme hos deg, eller om hvilken filtertype du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Lad os høre fra deg

Adresse

Retur
Filterhuset, c/o Direct House, Bjørumsvegen 15,
4820 Froland, Norge

Nett lager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum, Danmark

Åpningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - fre kl. 10.00 - 12.00
 

keyboard_arrow_up